Közérzetjavító szolgáltatások


GerincProfi.hu


ÉRD

DIÓSD

Gerincmasszázs


Gerincnyújtás Denevérpad


Tanácsadás
Kedvezményes árakon!

Gépi masszázs - kézi masszázs


A stressz, a városi élet terhelései következtében, vagy sérülések, húzódások eredményeképpen kialakult izomfeszülések oldásának egy nagyon hatékony módja a gépi masszázs, amely sokak számára még nem ismert. Bár a különféle masszírozó berendezések jóideje bárki számára elérhetők, azonban a professzionális eszközök szakértő kezekben jóval célzottabban fejtik ki hatásaikat. Alkalmazásukkor meghatározó pl. a masszírozófejek anyaga, keménysége, az izomzat aktuális feszessége, a berendezés és a túlterhelt testrészek által bezárt szög, az alkalmazott masszázs intenzitása. A legmodernebb eszközök ötvözik a dinamikus mozgásokat az izomrostokat lazító vibrációval. A hatékonyság titka mindezek személyre szabásában és pontos időzítésében rejlik.DenevérpadNem minden esetben elegendő fellazítani egy fáradt, sajgó testtájékot. Ugyan úgy, ahogyan bekötéskor a cipőfűzőnket a nekünk kényelmes és optimális mértékben húzzuk meg, pl. a gerincet tartó, támasztó, mozgató, forgató, rotáló izomfűzőt is a neki megfelelő mértékben kell stimulálnunk és a napi feladataira hangolva készenlétbe helyeznünk. Tehát célzottan a fő szempontok; a miért, a hogyan, a mikor és a milyen mértékben.


DenevérpadÖnmagában a gépi masszázs előnyei:A szolgáltatás kézi masszázzsal is kiegészíthető.

A gépi masszázs főbb ellenjavallatai:

Megelőző gerincnyújtás


Az inverz gravitációs gerincnyújtás a civilizációs betegségek megelőzésében nagy segítséget nyújt az ülő életmódra berendezkedett világunkban. Nagyon sokan számítógép előtt vagy naphosszat gépkocsiban ülve végzik a munkájukat. Gondoljon bele, hogy az utazást, a pihenést a kikapcsolódást és a szabadidő jelentős részét ülve töltjük . Sok esetben a vállak előre esnek, a gerinc görbületei fokozódnak, ettől az idegrendszer fizikailag is terhelődik, egyes izmok sajnos lustulnak és megrövidülnek, más izmok a stressztől megfeszülnek.Görnyedt ülés


Napi 10 perc vagy heti 3x20 perc kellemes nyújtás során a gerinc ívei a természetes helyzetbe kerülnek, a vérkeringés, az agyi erek, a test felfrissül, az alsó lábszárakban pangó vér visszaáramlik a törzs felé, miután a szív oxigénben gazdag vért pumpál a fáradt végtagokba.

A nehézláb érzés enyhül, a boka, térd és csípő ízületek, a csigolyák közti porckorongok folyadékot, kenőanyagot vesznek fel. A túlfeszült vázizmok kényelmesen nyújthatók és lazíthatók. A születésünk óta a testünkre ható nehézségi erőt kisebbnek érezzük és ez percekre ellazít. A jóga egyik fontos eleme a fejenállás. Önnek nem kell a nyakát terhelve a feje tetejére állnia a frissességért.

Csak pihenjen, lazuljon és nyúljon!

Érd és Diósd határán,

a Balatoni úton.

GerincProfi.hu
Közérzetjavító gerincnyújtás


A gerincnyújtás célja, hogy a kiboltosuló porckorongok miatt nyomás alatt lévő, esetleg becsípődött idegek felszabaduljanak, a végtagokban a zsibbadás, fájdalom, égő érzés enyhüljön, a gerinc izmai nyúljanak, az ízületeket érő terhelés és a gerincferdülés mértéke csökkenjen. A nyújtáshoz szükséges ellenirányú gravitációs erő

a Denevérpad segítségével optimalizálható.DenevérpadA Denevérpad stabil, az Egészségügyi Engedélyezési és Közigazgatási Hivatal Orvostechnikai Igazgatósága által hivatalosan nyilvántartásba vett gyógyászati segédeszköz.

Az első billentést megelőzően megbeszéljük a nyújtás menetét, a GerincProfi.hu munkatársa az Önben felmerülő minden kérdésre részletes választ ad.

Ezután közösen – Ön az érzékeit, a kezelő a tapasztalatait használva – beállítjuk a nyújtás optimális mértékét és pontosan azt a dőlésszöget, ahol a panaszai enyhülnek. A gerincnyújtás ideje alatt folyamatosan kommunikálhat a kezelővel. Ha bármilyen kellemetlenséget érez, a gerincnyújtás egy gombnyomással bármikor megszakítható, az ágy vízszintes, alaphelyzetbe hozható.

A leírt folyamat mindvégig utcai ruhában, háton vagy hasonfekve történik. A nyújtás előtt a bokákat két fix ponton, a gravitációs ágy lábrészénél puha bokapántok rögzítjük. Mikor kényelmesen elhelyezkedett, az ágyat a fej irányába a vízszinteshez képest 4-5 fokos szögben enyhén és fokozatosan megdöntjük. Körülbelül 2-3 percig ebben a pozícióban fekszik, miközben a test ösztönösen felkészül a nyújtásra. Ezt követően a gravitációs ágyat az Önnek legideálisabb szögbe állítjuk. A pad a kiválasztott fokozatot stabilan megtartja. A legjobb eredményt úgy érjük el, ha ezen a ponton Ön csak a lazításra és teste visszajelzéseire figyel. Amennyiben szükséges, az ágy dőlésszöge bármikor korrigálható, nagyobb kényelmét párnák, ízületi támaszok biztosítják.Gerincnyújtás PRO


Az inverz gravitációs gerincnyújtás és a masszázs jótékony hatásainak ötvözése. A gépi és/vagy kézi masszázzsal fellazított, ízületeket összefűző mély hát izomzat nyújtása , majd optimális feszítése. Ennek alapfeltétele a stabil, motorosan billenthető masszázságy.

A Denevérpad stabil, az Egészségügyi Engedélyezési és Közigazgatási Hivatal Orvostechnikai Igazgatósága által hivatalosan nyilvántartásba vett gyógyászati segédeszköz .


Gyógyuláshoz, gyógyításhoz használja az eredetit!


Az inverz gerincnyújtás főbb orvosi ellenjavallatai:Tanácsadás


A gerincvédelemmel kapcsolatos praktikus tanácsok a könnyebb munkavégzés, járás, ülés, fekvés, állás érdekében a fájdalmas napokra.


Merre tovább? Reumatológus vagy neurológia? Csontkovács vagy McKenzie torna? Ülőlabda, ülőpárna, ékpárna, hengerpárna, deréktámasz, térdeplőszék és egyéb, az irodai munkát könnyítő segédeszköz? Kemény vagy puha ágybetét? Sportok és a megterhelt gerinc?

Beszélgessünk ezekről mielőtt feleslegesen pénzt költene!

Mottó:

Ha ugyanúgy éli az életét mint tegnap,

és ugyanúgy terheli a gerincét mint tegnap,

ugyanúgy fogja érezni magát mint tegnap.

Keressen fel, és érezze magát jobban!

GerincProfi.hu
ElérhetőségekGerincProfi.hu
Az aktuális árakGerincProfi.hu
Kedvezmények oldalaGerincProfi.hu
Ugrás a főoldalraGerincProfi.hu
Ugrás az oldal tetejére